Flirten; hoe doe ik dat en WAT DAN

Hoe kunnen we ontdekken wat versieren, verbinden, be-vuren, vrijen, vervloeien, bevrijden, vrede vinden, kan zijn? Hoe bouw ik een tempel van vereniging en bevestiging? Hoe maak ik de ander mooi? Hoe voed ik en wek ik lust in verfijnde zinnen? Huidhonger is nog vuriger en soms hunkerend naar het heilige samenzijn. Het vraagt de kunst van grenzen aangeven zonder te ontmoedigen en juist elkaar omringen en omhullen in een verfijnde wereld waar vrede woont.

Kom, ik wil me verzoenen en verschonen met het lichaam waar ik in woon.
Leer opnieuw hoe je te verhouden met het lichaam.
Eren van het man-, en vrouw-zijn of het eren van inter-sekse.

Flirten is een vitaminestoot waar we elkaar mee voeden en laten stralen.
Het vraagt tegelijkertijd het waarborgen van elkaars schone ruimte waarin we veilig kunnen bloeien.
Juist als ik grenzen durf aan te geven, is dit een teken dat ik me wil verbinden.
Juist in het verduren van pijnmomenten ervaar ik of iemand mij de moeite waard vindt, en investeren wil in de relatie. Kan ik een ander met flirten mooier maken en voel ik me gezien?

Als ik de ander kan vragen te wachten totdat ik er rijp voor ben, en hij/zij wacht, dan weet ik dat ik gehoord en gerespecteerd word. Het is een kunst in verbinding heldere schone grenzen aan te geven. Als iemand me keer op keer verleid tot op de grens en ik alsmaar nee moet zeggen, kan de ander mij blijkbaar nog niet verstaan.
Huidhonger maakt dat het lichaam verlangend is aan de bevestiging via de tastzin.
Deze tijd zijn wij door huidhonger vatbaarder voor grensoverschrijdende acties omdat de fysieke behoefte schreeuwt. Dit brengt verwarring. Zeker voor mensen die niet in de luxe positie verkeren van een vaste relatie.

Het zijn enerverende tijden als je sensueel wakker bent, wat wordt er van je verwacht en wat wil jezelf? Met de #metoo discussie blijkt dat veel mensen, kinderen en volwassenen niet een grens kunnen aangeven, zich niet helder durven uit te spreken om geen flater te slaan.

Heb jij ook vlinders in je buik en ben je een beetje verliefd?

Waar vriendschappen zijn en genegenheid groeit, groeien ook verwachtingen van jezelf en de mensen om je heen. Hoe ga je hiermee om? Weet jij wanneer bij jou het hart klopt?


De kunst van heilig samenkomen

Wie wil er niet in een heilige tempel ontwaken?
Als we een tempel van samenkomen willen creëren vraagt dit onze inzichten van  sleutel en entree te verkennen, aangeven van grensgebieden en elkaar te respecteren. Schone sex is een mysterie, een geheime wereld van schakelingen en schijfjes. Zij liggen verscholen, laag voor laag achter de entree. Het ultieme verlangen van samenzijn is vrede vinden.
Gerespecteerde sleutel en slot genereren voor elkaar, een schone unieke veilige ruimte waar welzijn op mij wacht. Hoe draag ik zorg voor een intiem ontmoeten?
Vrede is alleen daar als je elkaar schoon ontmoet.

Suzan van der Voort zingt #Tanfana koepeltje : Lichtende zinnen over #Maria en de #Eenhoorn

Anneke Wittermans geeft consulten en trainingen aan jong en oud over Flirten. Ze maakt het dilemma van huidhonger, platonische liefde en faalangst bespreekbaar. Verdwaald in het taboe van onvervulbare verlangens? Kun je je schoon verhouden? Weet jij je grens aan te geven zonder de ander pijnlijk af te wijzen? Heb jij een vraag over relaties en of sensualiteit? Met een knipoog naar het ideaalbeeld worden nieuwe inzichten helder en verrassende kansen geboden om schoon te verkeren. Tips om je te verbinden en te houden van zonder in een knoop te geraken.

Bzzzzt heerlijk met iemand opgaan , een vitaminestoot .