Ode a/d laatste v/d Vrouwenlijn – zoomtraining

Wil je zelf en toch gezamelijk aan de slag met je eigen vrouwenlijn, dan biedt deze zoomtraining een uitkomst. In 3 x10 bijeenkomsten coach ik je door alle aspecten heen. Deze cyclus vormt een spiraal, om ons te verwonderen en trapsgewijs laag voor laag de verscheidenheid van beelden te weven. Ook de ervaringen en vragen van de andere vrouwen zullen je weer anders laten kijken naar jezelf. Niet alleen lezen over, maar echt verdiepen.

“De reis met Anneke en Suzan door het Laatste Lijnersland heeft mij inzicht,
moed, vertrouwen en waardering gegeven voor deze positie.”


Start: 24 sept. Introductie Ode aan de laatste van de vrouwenlijn
1 okt. 2024Grootmoeders spreken
Wanneer: Dinsdag avonden 20.00-21.30 (max 10 plaatsen)
Waar: bij jouw thuis per zoom
Voor wie: De training is interessant voor dochters, moeders en zonen
Door wie: Anneke Wittermans en Suzan van der Voort

INHOUD
De laatsten van de vrouwenlijn en specifiek ook mannen en vrouwen zonder kinderen, wachten een speciale invulling van het leven. Zij hebben een andere levensopdracht, een buitengewone taak. Zij worden geroepen om datgene, wat zich eeuwenlang in de vrouwenlijn heeft kunnen opbouwen, te filteren, verfijnen en te belichamen. Hierin zijn zij voor ons toonbeelden hoe je in het leven kunt excelleren.

Negen Toonbeelden: Erkennen van latente talenten.  
Hier komen de 9 toonbeelden in beeld en het erkennen van latente talenten aan de orde.
Wie ben ik en waarin kan ik zien dat ik uniek ben.  Wat is mijn signaal, waarmee kan ik mijn omgeving voeden, wanneer weet ik hier hoor ik? Wat doet mijn hart zingen en mijn cellen jubelen?

De Grootmoeders spreken
We schenken aandacht aan de vrouwenlijn nog nimmer onderbroken en de voorvaders die nodig zijn voor de conceptie, invloed via de genen, verborgen drijfveren in het water en het mtDNA, de laatste in de lijn bevrijdt de vrouwenlijn.

Voorrecht om laatste lijner te zijn
Erkennen en herkennen van processen gaat over het mysterie van de vrouwenlijn en erkennen en herkennen van de processen: Hoe me staande te houden, autonoom en verbonden in de samenleving. Aandacht voor de drijfveren, beweegredenen, motivaties, voor het verduren en verzoenen, hercoderen, eigenwaarde kapitaal bouwen, mooie beelden en taal vinden, schoon af hechten.


Heb je het boek nog niet? Kijk hier

DATA
9 april 2024 – Negen Toonbeelden Erkennen van latente talenten (VOL)

24 sept. 2024 Introductie Ode aan de laatste van de vrouwenlijn
1 okt. 2024 – Grootmoeders spreken
7 januari 2025 – Intro Ode aan de laatste van de vrouwenlijn
14 januari 2025 Voorrecht om laatste lijner te zijn- Processen om mijn souvereiniteit te ontdekken
8 april 2025 – 9 toonbeelden Erkennen van latente talenten

Aanmelden:  Stuur me een mail, diadans@planet.nl voor een intake gesprek 
Kosten € 220 – 10 avonden (als je alle 3 blokken = 30 x meedoet is het € 540.-)
IBAN  NL84INGB0003768025 tnv A.S. Wittermans

Hoe zien de avonden eruit

De processen zijn in dialoog: ik vertel over een aspect, we schrijven allen iets op naar aanleiding van een vraag of oefening. Dit delen we met elkaar. Suzan zingt liederen behorende bij het onderwerp. Stap voor stap daagt het belang hoe je eigen latente talenten een plaats kan geven en kun je bouwen aan je waardenkapitaal, of met schone taal jezelf toespreken.
Door vragen te stellen en zelf na te denken, op te schrijven en uit te spreken ontstaan nieuwe inzichten om onze eigen specifieke talenten te erkennen en waarderen. Deze lezingcyclus vormt een spiraal, om ons te verwonderen en trapsgewijs laag voor laag de verscheidenheid van beelden te weven. Daar waar telkens combinatie van verschillende beweegimpulsen en toonbeelden samenkomen kan elke herhaling een verdieping aanbieden.
Er is tijd om elk proces te doorlopen en te proeven hoe dit leeft in ieder van ons of we nu dochter, moeder, grootmoeder of zoon zijn. Moge de vragen een katalysator worden om in gesprek de specifieke eigen leef-motieven te ontdekken. Bijvoorbeeld de vraag: hoe is dit bij mij? Zo ontstaan bijzondere ontmoetingen en hartverwarmende gesprekken. Het leren erkennen van de unieke leeftrajecten van laatste lijners, de eigenwaarde bevrijden van de positie als laatste lijner. 


We hopen je te ontmoeten op de dinsdagen: Ode aan de laatste van de vrouwenlijn coaching.Ervaring van anderen

Els: Mijn aanbeveling voor de bijeenkomsten Ode aan de laatste van de vrouwenlijn.
De reis met Anneke en Susan door het Laatste Lijnersland heeft mij inzicht, moed, vertrouwen en waardering voor deze positie gegeven. Mijn leven heeft er een nieuwe dimensie bijgekregen waar ik heel gelukkig mee ben! Anneke en Susan, hartelijk dank voor jullie pionierswerk en toewijding. Dit is van grote waarde. Ik wens dat nog vele laatste lijners jullie gaan ontmoeten.

Jacquelien: Zoom gesprekken rondom 9 aspecten te excelleren is een echte aanrader! Deze kennis zou iedere vrouw rond haar 40ste te horen moeten krijgen. Met haar levendige voorbeelden maakt Anneke Wittermans de waarden van de laatste in de vrouwenlijn zichtbaar. Hiermee geeft ze de laatste lijners hun plek vol waarde in de wereld terug! Dank je wel Anneke voor deze warme, inspirerende en erkennende zoom sessies!

Mark: Ik werd door mijn partner, die vóór mij dol-enthousiast aan deze workshops heeft deelgenomen, in de verleiding gebracht om de lijn van mijn voormoeders ook eens nader te onderzoeken.
Ik twijfelde flink, omdat ik man ben. En dít leek me écht een vrouwen-dingetje.

Maar uiteindelijk is elke man een laatste in de vrouwenlijn. En omdat ik geen kinderen in de wereld heb gezet is het voor mij extra van toepassing, zo redeneerde ik. Vandaar dat ik mij na deze aarzeling ook aanmeldde bij Anneke. “Maar goed ook!” Denk ik nu. Het is een bewustwordingsproces. Het heeft me vele nieuwe inzichten gebracht. En een diepe verbinding met hen die mij voor gingen. In feite ben ik het uiteinde van een lange lijn. Een reeks strengen die allemaal met elkaar verbonden zijn door al mijn voormoeders, tot aan dé OerMoeder van ons allemaal. Een eeuwenlange reis door de tijd! Dat het na mij stopt kan ik zien als een doodlopend spoor. Maar ik kan het óók zien als een voltooiing. Aan mij de keus. Vanaf nu kies ik voor dat laatste. En daarmee sta ik ineens heel anders in het leven! Ik heb gebeurtenissen in het verleden bekeken vanuit een andere hoek en mijn oordelen daarover gewijzigd. “Hercoderen” noemt Anneke dat. Dezelfde gebeurtenis krijgt een nieuwe betekenis. Heel waardevol! Het is een proces. En het is nog niet af. Misschien is het wel nooit af, zolang ik leef. Voorlopig ga ik dus nog even door met de vervolg-serie….

Erna: Ik heb met veel plezier meegedaan aan de dialogen op zoom met Anneke Wittermans. Zij heeft het vermogen om alle deelnemers ’te zien’ in hun eigen waarde. Daarmee maakt ze me bewust van mijn eigen gewoontes /patronen. Tegelijkertijd daagt ze me uit om de patronen anders te waarderen, anders te gaan denken en op het strand (dansen aan zee) laat ze me anders kijken naar bewegen en voelen. Een aanrader deze vrouw, als je anders en dus liefdevoller naar jezelf wilt kijken.

Susanne: Zoombijeenkomsten is vaak een feest van herkenning. En blij met de erkenning van Anneke en haar inspiratie. Ze heeft me met haar manier van praten en dingen benoemen uitgenodigd om te openen. Om verder te kijken, horen en denken dan ik deed. Ik heb een positievere kijk op mezelf en mijn eigenschappen gekregen en ben mezelf en anderen beter gaan begrijpen. Ook heb ik handvaten gekregen om met situaties om te gaan. Ik ben echt heel blij met de mooie gesprekken.

Katelijne; Anneke Wittermans vertelt. Zij duikt met laatste lijners in de 9 aspecten, die jou recht in de ogen aankijken!